Πορτο Γερμενο Φωτια / Φωτιά στο Πόρτο Γερμενό - Καίγεται δάσος : Δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Πορτο Γερμενο Φωτια / Φωτιά στο Πόρτο Γερμενό - Καίγεται δάσος : Δεν μπορώ να το εξηγήσω.. Οι φλόγες κατευθύνονται προς το πόρτο γερμενό και κοντά στο σημείο της εκδήλωσης υπάρχουν. «ο κόσμος υπακούει στις εντολές. Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της. Η φωτιά καίει σε δύσβατα σημεία, δυσχεραίνοντας το έργο της κατάσβεσης. Φωτιά στο πόρτο γερμενό σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στην περιοχή προσήλι στο πόρτο γερμενό του δήμου μάνδρας ειδυλλίας.

Κοσμόπουλος εξήγησε πως η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης είναι το μεγαλύτερο δάσος που έχει μείνει στην αττική και η φωτιά βρίσκεται στο κέντρο. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στην περιοχή προσήλι στο πόρτο γερμενό. Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της. Δύσκολες ώρες για τις πυροσβεστικές δυνάμεις στη μάχη με τη φωτιά στη βίλια, καθώς όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ερτ, οι φλόγες πέρασαν τον δρόμο. Αυτή τη στιγμή υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων:

Θρήνος στη σόου μπιζ: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός (pics&vid ...
Θρήνος στη σόου μπιζ: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός (pics&vid ... from images32.inewsgr.com
Ύστερα από μια νύχτα αγωνίας και μάχης για να μην περάσουν οι φλόγες στο πόρτο γερμενό, η φωτιά στα βίλια συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Το αστεροσκοπείο «αδειάζει» χαρδαλιά για τα μποφόρ. Τα ρωσικά πτητικά μέσα πρόκειται να ενεργήσουν στις 8 το πρωί και θα ξεκινήσουν τις πρώτες ρίψεις. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 17:00 σε δασική έκταση στο πόρτο γερμενό αττικής στο δήμο μάνδρας. Το μέτωπο που καίει στα βίλια είναι αυτό που έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες δυνάμεις και η μάχη αναμένεται δύσκολη σε όλη τη διάρκεια της νύχτας. Δύσκολες ώρες για τις πυροσβεστικές δυνάμεις στη μάχη με τη φωτιά στη βίλια, καθώς όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ερτ, οι φλόγες πέρασαν τον δρόμο. Αυτή τη στιγμή υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων: Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 61 πυροσβέστες συμπεριλαμβανομένης μιας ομάδας πεζοπόρου τμήματος, 25 οχήματα.

Η φωτιά κατακαίει βουνό στα βίλια.

Το μέτωπο που καίει στα βίλια είναι αυτό που έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες δυνάμεις και η μάχη αναμένεται δύσκολη σε όλη τη διάρκεια της νύχτας. Αυτή τη στιγμή υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων: Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν υπάρχει κάποιος οικισμός κοντά στην. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Χτες το βράδυ στο δρόμο που ενώνει τα βίλια με το πόρτο. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στην περιοχή προσήλι στο πόρτο γερμενό. Υστερα από μια νύχτα αγωνίας και μάχης για να μην περάσουν οι φλόγες στο πόρτο γερμενό, η η φωτιά ξεκίνησε να καίει στα βίλια το μεσημέρι της δευτέρας (16.08.2021) και από εκείνη η στιγμή. 963 просмотра 1 день назад. Ανάμεσα στο κιθαιρώνα και στο όρος πατέρας, βρίσκεται ο κόλπος του πόρτο γερμενού, όπου και η ομώνυμη παραλία. Το πύρινο μέτωπο είναι πάνω από 10 χιλιόμετρα, καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα του. Τα ρωσικά πτητικά μέσα πρόκειται να ενεργήσουν στις 8 το πρωί και θα ξεκινήσουν τις πρώτες ρίψεις. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 17:00 σε δασική έκταση στο πόρτο γερμενό αττικής στο δήμο μάνδρας. Η φωτιά καίει σε δύσβατα σημεία, δυσχεραίνοντας το έργο της κατάσβεσης.

Δύσκολες ώρες για τις πυροσβεστικές δυνάμεις στη μάχη με τη φωτιά στη βίλια, καθώς όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ερτ, οι φλόγες πέρασαν τον δρόμο. Γεώργιο και παλαιοχώρι, ενώ μέσω του 112 έχουν ήδη εκκενωθεί επτά οικισμοί (μικρό και μεγάλο βαθυχώρι, άγιος γεώργιος, παλαιοχώρι, αγ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, η φωτιά είναι υπό έλεγχο, ενώ δεν φαίνεται. Οι φλόγες κατευθύνονται προς το πόρτο γερμενό και κοντά στο σημείο της εκδήλωσης υπάρχουν. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στην περιοχή προσήλι στο πόρτο γερμενό.

Φωτια στο Πορτο Γερμενο - newsique.gr
Φωτια στο Πορτο Γερμενο - newsique.gr from www.e-magazino.gr
Χτες το βράδυ στο δρόμο που ενώνει τα βίλια με το πόρτο. Φωτιά στο πόρτο γερμενό σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στην περιοχή προσήλι στο πόρτο γερμενό του δήμου μάνδρας ειδυλλίας. Ανάμεσα στο κιθαιρώνα και στο όρος πατέρας, βρίσκεται ο κόλπος του πόρτο γερμενού, όπου και η ομώνυμη παραλία. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά καίει δασική έκταση με κατεύθυνση το πόρτο γερμενό. Ύστερα από μια νύχτα αγωνίας και μάχης για να μην περάσουν οι φλόγες στο πόρτο γερμενό, η φωτιά στα βίλια συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Το πύρινο μέτωπο είναι πάνω από 10 χιλιόμετρα, καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα του. Παρόλο που φαίνεται να μην κινδυνεύουν σπίτια, έντονη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι στην περιοχή. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν υπάρχει κάποιος οικισμός κοντά στην.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στην περιοχή προσήλι στο πόρτο γερμενό.

Συνεχίζεται η μάχη με τις αναζωπυρώσεις. Τα ρωσικά πτητικά μέσα πρόκειται να ενεργήσουν στις 8 το πρωί και θα ξεκινήσουν τις πρώτες ρίψεις. Φωτιά στο πόρτο γερμενό σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στην περιοχή προσήλι στο πόρτο γερμενό του δήμου μάνδρας ειδυλλίας. Ύστερα από μια νύχτα αγωνίας και μάχης για να μην περάσουν οι φλόγες στο πόρτο γερμενό, η φωτιά στα βίλια συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Η φωτιά καίει σε δύσβατα σημεία, δυσχεραίνοντας το έργο της κατάσβεσης. «ο κόσμος υπακούει στις εντολές. 963 просмотра 1 день назад. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα βίλια της αττικής και στο σημείο βρίσκονται σύμφωνα με τον σκαϊ η φωτιά δεν καίει κοντά σε οικισμό και έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά την. Οι φλόγες κατευθύνονται προς το πόρτο γερμενό και κοντά στο σημείο της εκδήλωσης υπάρχουν. Από την μεριά του ο πρόεδρος κοινότητας βιλίων, κώστας μακρυνόρης αποκάλυψε ότι ο εθελοντές έσωσαν χθες το πόρτο γερμενό και πώς κάποιοι άλλοι τους αφήνουν να καούν. Υστερα από μια νύχτα αγωνίας και μάχης για να μην περάσουν οι φλόγες στο πόρτο γερμενό, η η φωτιά ξεκίνησε να καίει στα βίλια το μεσημέρι της δευτέρας (16.08.2021) και από εκείνη η στιγμή. Η φωτιά έφτασε στην περιοχή «κρύο πηγάδι» και όπως θα δείτε στις εικόνες του ρεπόρτερ του newsit.gr λευτέρη σουχάιμπ, πριν τις 21.00 το γιατί τότε, θα μπει σε κίνδυνο το πόρτο γερμενό.

Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Τα ρωσικά πτητικά μέσα πρόκειται να ενεργήσουν στις 8 το πρωί και θα ξεκινήσουν τις πρώτες ρίψεις. Η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης περιοχής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, η φωτιά είναι υπό έλεγχο, ενώ δεν φαίνεται. Το αστεροσκοπείο «αδειάζει» χαρδαλιά για τα μποφόρ.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το Survivor - Φάρμα και ...
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το Survivor - Φάρμα και ... from images32.inewsgr.com
Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, η φωτιά είναι υπό έλεγχο, ενώ δεν φαίνεται. Φωτιά στο πόρτο γερμενό σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στην περιοχή προσήλι στο πόρτο γερμενό του δήμου μάνδρας ειδυλλίας. Η φωτιά καίει σε δύσβατα σημεία, δυσχεραίνοντας το έργο της κατάσβεσης. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 17:00 σε δασική έκταση στο πόρτο γερμενό αττικής στο δήμο μάνδρας. Ανάμεσα στο κιθαιρώνα και στο όρος πατέρας, βρίσκεται ο κόλπος του πόρτο γερμενού, όπου και η ομώνυμη παραλία. Παρόλο που φαίνεται να μην κινδυνεύουν σπίτια, έντονη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι στην περιοχή. Η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης περιοχής. Συνεχίζεται η μάχη με τις αναζωπυρώσεις.

Το πύρινο μέτωπο είναι πάνω από 10 χιλιόμετρα, καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα του.

Παρόλο που φαίνεται να μην κινδυνεύουν σπίτια, έντονη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι στην περιοχή. Τα ρωσικά πτητικά μέσα πρόκειται να ενεργήσουν στις 8 το πρωί και θα ξεκινήσουν τις πρώτες ρίψεις. Ύστερα από μια νύχτα αγωνίας και μάχης για να μην περάσουν οι φλόγες στο πόρτο γερμενό, η φωτιά στα βίλια συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. 938 просмотров 5 дней назад. Η φωτιά καίει σε δύσβατα σημεία, δυσχεραίνοντας το έργο της κατάσβεσης. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 61 πυροσβέστες συμπεριλαμβανομένης μιας ομάδας πεζοπόρου τμήματος, 25 οχήματα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Από την μεριά του ο πρόεδρος κοινότητας βιλίων, κώστας μακρυνόρης αποκάλυψε ότι ο εθελοντές έσωσαν χθες το πόρτο γερμενό και πώς κάποιοι άλλοι τους αφήνουν να καούν. Το αστεροσκοπείο «αδειάζει» χαρδαλιά για τα μποφόρ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, η φωτιά είναι υπό έλεγχο, ενώ δεν φαίνεται. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 17:00 σε δασική έκταση στο πόρτο γερμενό αττικής στο δήμο μάνδρας. Είμαι στο πορτο γερμενό και βλέπω εδώ και 7 ώρες να επιχειρούν τουλάχιστον 6 ελικόπτερα και 2 αεροπλάνα παρόλα αυτά η φωτιά όλο και φουντώνει. Οι φλόγες κατευθύνονται προς το πόρτο γερμενό και κοντά στο σημείο της εκδήλωσης υπάρχουν.

963 просмотра 1 день назад πορτο γερμενο. Η φωτιά κατακαίει πευκόφυτη περιοχή προς βίλια, αγ.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook